De heersers van ut Ulewapperriek 2014: 

 

Prins Ron d'n Uurste en Prinses Caroline 

 

 

 

 

  

 

Prins Ron d'n Uurste

 

  

 

Profiel
 
Prins
Prinses
Naam:
 
Ron Walenberg
(DJ Walliezz)
 
Caroline Janssen
Leeftijd:
 28 jaar
26 jaar
Werk:


 

 

Mede eigenaar Verdam Interieurmakers
 
Activiteitenbegeleidster bij Severinus
Hobby’s:
 
DJ, licht & geluid, voetballen
 
 
Gezelligheid met vrienden

 

Lijfspreuk:

Di joar nie achter de draaitoffel stoa,

mèr carnaval viere zoals wij nog nooit hebbe gedoa!

 
 

 

 

 

Ron Walenberg is geboren in Deurne. Hij is 28 jaar en woont al enkele jaren samen met Caroline Janssen. Caroline is geboren in Meijel. Zij is 26 jaar jong. Het prinsenpaar is woonachtig op Keulsebaan 16 in Neerkant.

 

 

 

Ron is in het dagelijks leven mede eigenaar van Verdam interieurmakers waar hij samen met zijn collega’s vele projecten van prachtige interieurs voorziet.

 

In de weekenden is hij erg druk met het draaien van muziek of het verzorgen van geluid en licht op evenementen. Dit is ook zijn aller grootste hobby.

 

Op zondag gaat hij ook nog met de jongens van Neerkandia 5 een potje voetballen. Als hij niet bezig is met zijn hobby in het weekend, gaat hij graag een pilsje drinken met zijn vrienden.

 

 

 

Caroline werkt als activiteitenbegeleidster met ernstig verstandelijk gehandicapten bij Severinus in Veldhoven. In haar vrije tijd kletst ze graag bij met vriendinnen en gaan samen iets gezelligs doen, zoals ’n avondje bioscoop of op stap.

 

 

 

Het carnavals seizoen is altijd al een tijd geweest waar het prinsenpaar erg naar uitkeek. In het verleden waren zij erg fanatiek met het bouwen van een carnavalwagen samen met De Ketelbinkies. Vele prijzen werden in de wacht gesleept.

Buiten het bouwen van een wagen en meedoen met de optocht waren ze beiden ook bij heel veel carnavals activiteiten aanwezig. Ron vaak achter de draaitafel en Caroline samen met de vrienden in de polonaise. Beiden zijn ze erg benieuwd wat hen dit carnavalsseizoen gaat brengen en ze hebben er vooral heel veel zin in.