Prins Ronald dun Uurste


58ste Prins van het Ulewappersrijk:

Profiel Prins Prinses
Naam:

 Ronald van Bussel  Ilse van den Broek
Leeftijd:  40 jaar  39 jaar
Werk:  mede-eigenaar Roma   Evenementebureau  Roma evenementenbureau
Hobby’s:  Uitstapje met gezin  Uiteten met gezin

 

Ronald is geboren in Neerkant. Hij is 40 jaar en verloofd met Ilse van den Broek. Ilse is geboren te Eindhoven. Zij is 39 jaar. Ronald en Ilse hebben samen 5 kinderen, één zoon Jonathan en vier dochters Nathalie, Rebecca, Zoë en Nikki.

Ronald en Ilse hebben elkaar leren kennen bij Campina in Eindhoven. Beiden werkten daar op kantoor. Sinds eind 2015 is Ronald, samen met zijn jongere broer Mark, trotse eigenaar van Evenementenbureau RoMa, gevestigd aan de Kanaalstraat 8 in Liessel. Ilse is werkzaam bij RoMa en is daarnaast als oproepkracht werkzaam voor verschillende horeca opdrachten.

Op 1 juni 2018 is, na het Prinsenbal, de grote dag voor Ronald en Ilse. Ze stappen dan na een relatie van 5,5 jaar, in het huwelijksbootje.

Ronald en Ilse zijn echte carnavalsvierders. In 2014 en 2015 zijn ze als leden van de Raad van Elf zeer betrokken geweest in het Ulewappersriek! In 2016, met Prins Seth den Uurste en Prinses Sandra, hadden ze een Prinsenpaar in de vriendengroep. Dat resulteerde in een drukke, maar bovenal zeer gezellige carnavalsperiode. Dit jaar hopen ze, samen met o.a. hun vriendengroep “De Kameradskies”, er weer een kei sjonne carnaval van te maken!

 

Lijfspreuk:

Effe gin luchtkusse of tent opbouwe,

mer in Ulewappersland carnaval houwe !