Hoe vaak wordt dat gezegd?

Dus heb je een waargebeurd grappig verhaal over iemand, een anekdote, of een grappig voorval wat zeker in de rubriek 'Dè moet in de Carnavalskrant' gepubliceerd moet worden? Dan laat het ons weten. Je kunt dit het gehele jaar doen! Ook speciale carnavalsfoto's zijn welkom. Je kunt de tekst/foto's inleveren of mailen naar de redactie van de carnavalskrant. 

 

Redactie:

Thea Ugen, Schotselaan 19, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jolanda Stappers, Schotselaan 9, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wendy Verstappen, Hazenweide 10, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leon Leenders, Pijlkruidweg 3, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maria Verstappen, Potterschans 11, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

John van Enckevort, Dorpsstraat 68, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coen van Horen, Dorpsstraat 80, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.